Tel Yaprak Şerit Yapay Taç Sarmaşık Süs 7 mt
Tel Yaprak Şerit Yapay Taç Sarmaşık Süs 7 mt

Tel Yaprak Şerit Yapay Taç Sarmaşık Süs 7 mt (trnd250)

0.0
Fiyat : $7.03(KDV Dahil)

Tel Yaprak Şerit Yapay Taç Sarmaşık Süs 7 mt

ADET

Artır Azalt
Tel Yaprak Şerit Yapay Taç Sarmaşık Süs 7 mt Bu yaprak şeritle kapı süsü gibi dekoratif ürünler hazırlayabilir, düğün, parti ve benzeri organizasyonlarda dekoratif amaçlı kullanabilir. Saç aksesuarı, kemer ve benzeri tasarımlar oluşturabilirsiniz. Ayrıca butik ürünlerinizi ve hediyelerinizi paketlemede kullanabilirsiniz. Tel Yaprak Şerit Yapay Taç Sarmaşık Süs boyu otalama 7 m (+- 30 cm)

Tel Yaprak Şerit Yapay Taç Sarmaşık Süs 7 M

Tel Yaprak Şerit Yapay Taç Sarmaşık Süs 7 M, düğün, nişan, kına gecesi gibi özel günler için tasarlanmış bir üründür. Ürün, yapay tel yapraklardan yapılmıştır.

Yaprak şerit, 7 metre uzunluğundadır. Yaprak şerit, yapay tel yapraklarla kaplıdır.

Tel Yaprak Şerit Yapay Taç Sarmaşık Süs 7 M, şık ve zarif bir görünüme sahiptir. Ürün, özel günlerde mekanları süslemek için kullanılabilir.

Ürün Özellikleri

  • Renk: Yeşil
  • Malzeme: Yapay tel yaprak
  • Uzunluk: 7 m

Kullanım Şekli

Tel Yaprak Şerit Yapay Taç Sarmaşık Süs 7 M, özel günlerde mekanları süslemek için kullanılır. Yaprak şerit, duvar, tavan, masa, sandalye gibi yüzeylere sabitlenerek kullanılabilir.

Fiyat

Tel Yaprak Şerit Yapay Taç Sarmaşık Süs 7 M, 39,90 TL'dir.

Sonuç

Tel Yaprak Şerit Yapay Taç Sarmaşık Süs 7 M, şık ve zarif bir görünüme sahip bir üründür. Ürün, özel günlerde mekanları süslemek için kullanılabilir.

Ek Bilgiler

Tel Yaprak Şerit Yapay Taç Sarmaşık Süs 7 M, farklı renklerde de mevcuttur. Yaprak şerit rengini, zevkinize göre seçebilirsiniz.

Tel Yaprak Şerit Yapay Taç Sarmaşık Süs 7 M, uzun ömürlüdür. Ürün, düzenli olarak temizlenerek uzun süre kullanılabilir.

Öneriler

  • Özel günlerinizde mekanlarınızı şık ve zarif bir şekilde süslemek istiyorsanız, Tel Yaprak Şerit Yapay Taç Sarmaşık Süs 7 M'i tercih edebilirsiniz.
  • Yaprak şerit rengini, özel günlerinizdeki konsepte göre seçebilirsiniz.
  • Ürünü, düzenli olarak temizleyerek uzun süre kullanabilirsiniz.

Yorum

Tel Yaprak Şerit Yapay Taç Sarmaşık Süs 7 M, diğer yapay sarmaşıklar arasından öne çıkan bir üründür. Ürün, şık ve zarif görünümü ile özel günlerinizde mekanlarınızı süsleyecek.

Ek Bilgi

Yaprak şerit, iğne veya silikon tabancası ile sabitlenerek kullanılabilir.

İNDİRİMLİ ÜRÜNLER
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı