Damat ve Sağdıç Yaka Çiçeği 10 Adet KremRenkli
Damat ve Sağdıç Yaka Çiçeği 10 Adet KremRenkli

Damat ve Sağdıç Yaka Çiçeği 10 Adet KremRenkli (trnd291)

0.0
Fiyat : $55.46(KDV Dahil)

Damat ve Sağdıç Yaka Çiçeği 10 Adet KremRenkli

ADET

Artır Azalt
Damat ve Sağdıç Yaka Çiçeği 10 Adet KremRenkli Damat veya sağdıç için yaka çiçeği el yapımı özel tasarım yaka çiçeği. En güzel ve özel gününüzde takımlarınıza uyan şık yaka çiçeği. Renk tonlarında ışıktan dolayı farklılık olabilir. 10 adettir

Damat ve Sağdıç Yaka Çiçeği 10 Adet Krem Renkli

Damat ve Sağdıç Yaka Çiçeği 10 Adet Krem Renkli, düğün, nişan, kına gecesi gibi özel günler için tasarlanmış bir üründür. Ürün, 10 adet krem renkli yaka çiçeği içerir.

Yaka çiçeği, yapay çiçeklerden yapılmıştır. Çiçekler, zarif ve şık bir görünüme sahiptir. Yaka çiçeği, çatal iğne ile takım elbisenin yakasına takılır.

Damat ve Sağdıç Yaka Çiçeği 10 Adet Krem Renkli, düğün, nişan, kına gecesinde damadın ve sağdıçların şık görünmesini sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Renk: Krem
  • Malzeme: Yapay çiçek
  • Adet: 10

Kullanım Şekli

Damat ve Sağdıç Yaka Çiçeği 10 Adet Krem Renkli, düğün, nişan, kına gecelerinde kullanılır. Yaka çiçeği, çatal iğne ile takım elbisenin yakasına takılır.

Fiyat

Damat ve Sağdıç Yaka Çiçeği 10 Adet Krem Renkli, 119,90 TL'dir.

Sonuç

Damat ve Sağdıç Yaka Çiçeği 10 Adet Krem Renkli, düğün, nişan, kına geceleri için şık ve uygun fiyatlı bir üründür.

Ek Bilgiler

Damat ve Sağdıç Yaka Çiçeği 10 Adet Krem Renkli, farklı renklerde de mevcuttur. Yaka çiçeği rengini, düğün, nişan, kına gecenizdeki konsepte göre seçebilirsiniz.

Damat ve Sağdıç Yaka Çiçeği 10 Adet Krem Renkli, düğün, nişan, kına gecesinin sonuna kadar kullanılabilir. Düğün, nişan, kına gecesinden sonra, anı kutunuzda saklayabilirsiniz.

Öneriler

  • Düğün, nişan, kına gecenizde şık bir yaka çiçeği arıyorsanız, Damat ve Sağdıç Yaka Çiçeği 10 Adet Krem Renkli'yi tercih edebilirsiniz.
  • Yaka çiçeği rengini, düğün, nişan, kına gecenizdeki konsepte göre seçebilirsiniz.
  • Yaka çiçeğini, düğün, nişan, kına gecesinin sonuna kadar kullanabilirsiniz.

Yorum

Damat ve Sağdıç Yaka Çiçeği 10 Adet Krem Renkli, diğer yaka çiçeklerinden farklı olarak daha zarif ve şık bir görünüme sahiptir. Düğün, nişan, kına gecesinde damadın ve sağdıçların şık görünmesini sağlayacaktır.

İNDİRİMLİ ÜRÜNLER
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı