Beyaz Plastik Eşarp İğnesi, Eşarp Klipsi 48 Adet
Beyaz Plastik Eşarp İğnesi, Eşarp Klipsi 48 Adet

Beyaz Plastik Eşarp İğnesi, Eşarp Klipsi 48 Adet (Eİ03)

0.0
Fiyat : $6.60(KDV Dahil)

Beyaz Plastik Eşarp İğnesi, Eşarp Klipsi 48 Adet

ADET

Artır Azalt
Broş Eşarp İğnesi,Eşarp Delmeyen İğne,Eşarp Klipsi Olarak Adlandırılır.1 Paket 12 Adet Olarak Satılmaktadır.İğne Kısmı Eşarpa Zarar Vermez Ve Gönül Rahatlığı İle Kullanilirsiniz. 12 Li Set Olarak Eşarp İğne Modelleri En Uygun Fiyata Satışa Sunulmuşur.

Beyaz plastik eşarp iğnesi/eşarp klipsi 48 adetlik paketimiz, eşarplarınızı kolayca ve şık bir şekilde tutturmanıza yardımcı olur. İğneler, plastik malzemeden üretilmiştir ve dayanıklıdır. Beyaz renkleri, her türlü eşarp rengiyle uyum sağlar.

Kullanım Kolaylığı:

Eşarp iğnelerini kullanmak çok kolaydır. İğnenin ucunu eşarbınızın alt kısmına yerleştirin ve üst kısmını kapatın. Eşarp klipsi, eşarbınızı sıkıca tutar ve kaymasını önler.

Çok Yönlü Kullanım:

Eşarp iğnelerini sadece eşarplarınız için değil, şal ve ceketlerinizi tutturmak için de kullanabilirsiniz. Ayrıca, el sanatları projelerinizde de kullanılabilirler.

Paket İçeriği:

Paket içeriğinde 48 adet beyaz plastik eşarp iğnesi/eşarp klipsi bulunur.

Hayalperest Boncuk:

Hayalperest Boncuk, hobi malzemeleri, el işi ürünleri, boncuk ve takı malzemeleri, kına ve düğün malzemeleri gibi geniş bir ürün yelpazesine sahip bir firmadır. Hayalperest Boncuk'ta her zevke ve bütçeye uygun ürünler bulabilirsiniz.

Ürün Özellikleri:

  • Malzeme: Plastik
  • Renk: Beyaz
  • Adet: 48
  • Kullanım Alanı: Eşarp, şal, ceket, el sanatları
İNDİRİMLİ ÜRÜNLER
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı